Monday, November 30, 2009

Argggg.....Tak dapat g V2

 Akhirnya aku terpaksa buat satu pengorbanan di mana perkara yang dikorbankan adalah hobi aku yang aku minat. Apa hobi tu??daki gunung laa. Besok kawan-kawan aku akan memulakan pendakian untuk menawan Trans V2. Pada mulanya aku adalah salah seorang dari line up untuk trans tu. Tapi memandangkan permohonan cuti aku dari big bos kat rumah aku tak diluluskan, so terpaksala aku akur. Kalau aku lawan tak berkat lak perjalanan aku nanti. Silap-silap boleh...#$%@&.

 Asal parent aku tak benarkan?? sebabnya banyak kerja rumah yang perlu diselesaikan. Memandangkan rumah aku bakal mengadakan satu majlis perkhawinan dan yang kahwin tu adalah kedua abang aku, so terpaksa la aku memikul tugas mengemas dan touch up rumah. Kenapa aku lak?? yela aku je laki yang paling tua yang tinggal..huhu..ni lah yang mak aku cakap kat aku..berkorban lah sikit..lain kali blh g lagi naik gunung tu..yela harap-harap ada la orang yang sanggup gogo trip ni.

 Cuti ni memang aku tak ada g mana-mana. Duduk rumah je. Dah la sem nie aku tak da g naik gunung. So agak sedih la. Barang-barang outdoor aku yang baru beli pon masih belom digunakan sehingga kini..Bila la aku berpeluang nak guna benda-benda tu. Harap-harap plan aku sem depan akan berhasil..k la..tu je nak cakap..so selamat berkorban..

6 comments:

  1. adeh....kesian ko.ade hikmahnye tu....xpe t kan blh naik ag...cheer up!

    ReplyDelete
  2. yela..harap2 ade la pluang..tq dino

    ReplyDelete
  3. huhuu..x lari gunung dikejar..:D

    ReplyDelete
  4. yes...asal yes la ben..
    sdih nie..
    huhu........

    ReplyDelete