Sunday, April 25, 2010

Sinambungan Cereka "Penanti Menanti Dinanti"

 Tengok tajuk cam cereka "Penanti Menanti Dinanti" ada part 2. Mustahil la jawapan dia. Part 1 belum tu boleh g jauh ni kan nak adakan part2. Pagi ni aku g sarapan, seperti biasa. Sendiri. Balik-balik tengok budak bilik aku ngan layan satu video kt you tube. Video clip lagu indonesia. Semestinya aku tak pernah dengar. Itu tak penting. Yang pentingnya, aku rasa lagu ni sesuai dengan cereka "Penanti Menanti Dinanti" so datang lah idea kelakar aku untuk post kat blog. Mana la tau sekiranya ada pembaca senyap yang minat kat entry tu, boleh la bagi entry tu jadi lebih menarik ngan wujudnya entry ni. Pada mulanya tergelak gak aku ngan idea ni. Tepi bila fikirkan yang Living Life milik aku. So abaikan.

So jom layan video ni :

Lirik lagu
Hijau Daun - Suara Ku Berharap.

di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku


Video 

4 comments:

  1. lagu ini sgt sedap...dh bertahun aku dengar lagu ni..sgt2 beshhhh

    ReplyDelete
  2. iye..aku yg baru dgr pon dh kate best..hehe

    ReplyDelete