Thursday, April 15, 2010

Sesi bergambar pelajar kelas BMFP 09-13


 
 Sem lepas gambar kelas kita orang diambil oleh syarikat photo, so semestinya kena bayar. Sem ni kelas kita orang plan ambil gambar sendiri. Free ja, lepas ambil, bagi soft copy then sapa rasa nak print, diorang boleh la print. Lokasi kali ni kat banggunan canselori. Gambar formal kami berlatar belakangkan banggunan canselori. 09 April 2010, hari jumaat, pagi tu kami ada kelas E&E untuk kali terakhir. So kat dalam kelas kami dah snap gmbar formal beramai-ramai. Kami ajak tutor E&E sekali, Pn. Ida. Selesai kat dalam kelas, kami semua gerak g banggunan canselori untuk photoshot kat sana. Puas hati la snap gambar kat sana. Kerjasama semua memudahkan lagi kerja aku. Macam-macam lokasi n gaya kita orang ambil.
Ok Jom layan gambar:

Dalam Lab E&E
Canselori 1
Canselori 2
Canselori 3
Canselori 4
Canselori 5
Canselori 6
Canselori 7
Canselori 8

Canselori 9
Canselori 10
Canselori 11
Canselori 12

1 comment: