Friday, March 5, 2010

Kembara D' Crystal Bay

 
Crystal Bay


 Perjumpaan kelab kembara minggu ni di adakan di crystal bay. Minggu ni kami belajar mengenali alam sekitar. Perjumpaan minggu ni diawalkan ke pukul 3petang. Sebabnya kami nak gotong royong untuk kemas barang-barang camping. Hasil kerja sama dari budak-budak kembara, kerja-kerja mengemas dapat diselesaikan. Terima kasih semua. Hari yang sama, kita orang kumpulkan gambar-gambar kem hari tu. Aku suruh fiza bawak labtop dia. Terima kasih fiza. Gambar pon dah dapat dikumpulkan.

 Jam 4.30petang kami semua berkumpul di perhentian bas depan Pusat Persatuan Pelajar (PPP) untuk tunggu bas. Dari situ kami bergerak menuju ke crystal bay. Sekitar jam 5petang kami sampai di crystal bay. Aktiviti yang dirancang pon berjalan dengan lancar.

 Jam 6petang kami bergerak pulang ke UTeM. Dalam bas, aku ambil peluang untuk cakap sepatah dua, oleh kerana ni kelas yang terakhir aku pun mengucapkan terima kasih kepada semua yang banyak membantu menjayakan setiap aktiviti kelab kembara selama satu sem. Sebagai tanda berterima kasih, kami memberi tepukan kepada En. Saiful. Lepas tu bas kami meriah seketika dengan lagu-lagu yang kami sempat belajar ketika di kem.

Gambar :
 
Kemas Khemah

 
Sambil-sambil kemas tue...1..2...

 
Pengemas Store..huhu

 
Fiza : Transfer gambar

 
Radin : Kutip duit

 
Tunggu bas

 
En. Saiful : Taklimat aktiviti

 
Kumpulan 1 : Bongzai Tonggek

 
Misi mencari jawapan..

 
BMFU : Rapi , Fafa, Ika

 
Penerangan

 
Pantang jumpa cam..peace......

 
Siapkan soalan

 
Model crystal bay

 
Fafa

 
Rapi & Fafa

 
Safi, Rina, Izra, Syud...(Betul ke??..sory klu salah)

 
Apa punya posing daa....
 
Gambar before balik

No comments:

Post a Comment